Oriflame Wellness Program

U Wellness by Oriflame kategoriji razmije se da postizanje zdravog načina života svakog dana može biti teško i pomaže vam u uspostavljanju ravnoteže u svakodnevnom unosu hrane kroz naše dnevne rutine i ciljana rješenja.

 

 

Zasnovan na zdravom Nordijskom pristupu prehrani, koji promoviše dnevnu konzumaciju bobičastog voća, ribe, mahunarki, povrća i cjelovitih žitarica kao što su zob, ječam i raž, Wellness by Oriflame proizvodi su formulisani s prirodnim sastojcima kako bi popunili dnevne praznine u vašoj ishrani i promovisali zdrav način života. U Wellness by Oriflameu, posvećeni smo tome da vas vodimo kroz složeni svijet zdrave ishrane i dodataka prehrani, nudeći niz visokokvalitetnih, prirodnih proizvoda koje su razvili vodeći svjetski švedski naučnici.

 

 

Dnevne rutine

Da li želite biti tako zdravi da se to vidi – na vašoj koži, nivou energije, ili u tome koliko ste sretni? Uz proizvode kao što su Wellness paket za muškarce ili žene, svakodnevno pružate vašem tijelu esencijalne nutriente i antioksidante kako bi ostali mladi, iznutra i izvana. Omega 3, astaksantin, multivitamini i minerali, u jednoj prigodnoj vrećici. Mi to zovemo anti-ageing iznutra!

https://ba.oriflame.com/wellness/daily-routines

 

Dodaci prehrani

Da li želite biti tako zdravi da se to vidi – na vašoj koži, nivou energije, ili u tome koliko ste sretni? Uz proizvode kao što su Wellness paket za muškarce ili žene, svakodnevno pružate vašem tijelu esencijalne nutriente i antioksidante kako bi ostali mladi, iznutra i izvana. Omega 3, astaksantin, multivitamini i minerali, u jednoj prigodnoj vrećici.

 

https://ba.oriflame.com/wellness/supplements

 

Hrana

Program Natural Balance je naučno razvijen kako bi se uklopio u vaš wellness način života – nudeći sigurne, prirodne i dugotrajne rezultate mršavljenja. Sve u različitim sjajnim okusima.

 

https://ba.oriflame.com/wellness/daily-routines

 

Proizvodi za djecu

Svi mi želimo da nam djeca odrastaju zdrava i sretna. Zato, naš WellnessKids asortiman jednostavnih, sigurnih i visokokvalitetnih dodataka prehrani ima za cilj da osigura vašoj djeci svu dnevnu prehranu koja im je potrebna za normalan i zdrav rast i razvoj.

 

https://ba.oriflame.com/wellness/kids