LifestyleModa

Almina Brljak nakon takmičenja za Izbor fotomdela BiH: Ponude već imam!

Na nedavno finalnom Izboru za fotomodel BiH održanom u Zenici nastupila je i Travničanka Almina Brljak koja je pravo nastupa u finalu stekla na predtakmičenju u Travniku i Novom Travniku jer je odlukom fanova projekta na oficijelnoj Facebook stranici proglašena za najbolju učesnicu. Zadovoljna je i nastupom u finalu.

 

 

-Izbor za fotomodel BiH  je jedno predivno iskustvo za mene. Ponosna sam na sebe što sam bila u jednom prejakom timu  tako lijepih atraktivnih djevojaka.  Naravno,  neću stati na tome ispred mene  je jedan  dug put,  put  kojim ću ići  s ljubavlju jer želim  sebe da vidim kao top modela BIH. Želim da radim za najpoznatije brendove i predstavljam  svoj Travnik  i BIH  u svijetu. – kaže nam Almina.

Ističe kako se ranije nije bavila modom i manekenstvom, te dodaje:

-Najviše me je privukla prilika da putujem, upoznajem ljude, stičem nova iskustva i naravno šetam modnim pistama. Kao djevojčica sam željela da budem manekenka kad porastem .Gajite snove i sanjarite! Nema veće sreće nego kad jedan od njih postane java. Što se tiče podrške, ona je jako bitna, jer svi imamo uspone i padove, trenutke kada sumnjamo u sebe, a koliko god da upoznate nove ljude, uvijek ćete željeti da popričate o problemima, o onome što vas mori. Porodica i prijatelji su kutak gdje možete da se sakrijete od svega u bilo kom trenutku. Ponude za saradnju  već imam. – govori  Almina zahvaljujući se Travničanima i medjima na podršci.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript