LifestyleModa

Amina Đelilbašić uskoro sarađuje sa agencijom Royal Models Croatia

Nakon što je  krajem prošle godine dobila je ponudu jedne agencije i tako je započela sa bavljenjem modelingom i manekenstvom, sedamnaestogodišnja Travničanka,  Amina Đelilabašić dobila je ponudu za saradnju agencije Royal Models Croatia.

 

-Išla sam na razne revije, razna fotografisanja, dobijala razne ponude od agencija, ali nova ponuda od jedne agencije koja je jako popularna u svijetu modelinga mi je otvorila vrata. Prije par dana dobila sam ponudu od agencije Royal Models Croatia da surađujem sa njima. To je jako veliko iskustvo za mene koje bi se trebalo uskoro dogoditi. Zadovoljstvo će mi biti da surađujem sa tom agencijom. Drago mi je što sam baš ja odabrana da idem uz još tri jdevojek iz Bosne i Hercegovine. Fotografisanje novih modela će se održati u Splitu u hotelu Luxury Rooms Pino. – kazala nam je Amina.

 

Sedamnestogodišnja Amina Đelilbašić iz Travnika pohađa srednju Medicinsku školu u Travniku, a pored škole svoje slobodno vrijeme sam posvetila modelingu. Poslije srednje škole želi upisati Medicinski fakultet s obzirom da joj je velika želja da pomaže i ljudima i da i liječi i to bi, kaže nam Amina Đelilbašić, bio nastavak započetkog s obzir da ide u Medicinsku školu.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript