Scena

Božićno – novogodišnji koncert Vokalnog sastava Ad Libitum

Vokalni sastav Ad Libitum  održat će 20.12.2022. godine u Velikoj sali Centra za Kulturu s početkom u 19:00 sati Božićno – novogodišnji koncert , a ove godine će im se kao gosti na sceni pridružiti klapa Bratovština iz Hercegovine.

 

Projekat se provodi pod poroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBK, Federalnog ministarstva kulture i sporta  i Općine Travnik. Ulaz je slobodan

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Vokalni sastav Ad Libitum osnovan je 2019.godine, a čine ga pet ženskih vokala – Sanja, Andrijana, Lucija, Sandra i Ivona. One kažu kako je ovo sastav u kojem mogu nesputano raditi i izražavati svoju kreativnost neograničene vanjskim faktorima, a jedino što je njima važno jest da njihove izvedbe budu na što višem umjetničkom nivou. Želja im je da ovoj sredini ponude nešto novo, suvremeno ili tradicionalno, te da što šire mase zainteresiraju za glazbenu umjetnost.

Vokalno sastav Ad Libitum do sad je sudjelovao u mnogim projektima, kako samostalnima tako i u ulozi gosta. Međutim jedan od njih im je postao zaštitni znak i lagano postaje tradicija  u Travniku,   Božićno -novogdišnji koncert s kojim su se one 2019. godine prvi put predstavile svojoj publici.