Travnik

Dan otvorenih vrata u KŠC „Petar Barbarić“

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ i ove je godine organizirao Dan otvorenih vrata u sklopu Dana općine Travnik. Ovaj događaj namijenjen je svim prijateljima, a prvenstveno onim koji su zainteresirani nastaviti svoje školovanje u travničkom Centru u kojem se školovao i Sluga Božji Petar Barbarić po kojem nosi i ime.

 

 

Ovogodišnji Dan otvorenih vrata održao se u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine, od 11 do 13 sati. Zainteresirani su imali priliku posjetiti zanimljive radionice, poslušati, pogledati, sudjelovati i upoznati se s radom sekcija obiju škola.

Za program su voditelji sekcija i njihovi učenici pripremili dvadeset različitih sadržaja u kojima se ogleda rad Osnovne škole i Gimnazije. U pripremi i prezentaciji rada našeg Centra sudjelovali su: Mali misionari, Mali geografi, Likovno- kreativna sekcija, Mješoviti zbor Centra i Mali zbor, Zbor Osnovne škole, Biološko – ekološka sekcija, LIterarno-novinarska sekcija, Robotika, sekcija engleskog i njemačkog jezika, Sekcija kemije i Sekcija matematike Gimnazije, Sekcija “Deutsch fur dich”, Dramska sekcija i sekcija “Book clubbers, Mažoretkinje Centra, Debatni klub “Ciceron”, Psihologija, Matematička i informatička sekcija Osnovne škole, Sportske sekcije Osnovne škole i Gimnazije, Eko kviz “Lijepa naša”, Dramska sekcija Osnovne škole, Sekcija animatora i volontera. Prostor škole je ukrašen likovnim radovima učenika našeg Centra i izložbom fotografija o Travniku.

Bogat program imali su priliku vidjeti učenici završnih razreda KŠC “Petar Barbarić”, OŠ Novi Travnik, OŠ Bila, OŠ Stojkovići, OŠ Kalibunar, OŠ Dubravica, OŠ Nova Bila te brojni prijatelji i posjetitelji. Svima se zahvaljujemo na posjeti.