Sport

Fitness trenerica Dajana Maros odradila trening s članovima RK Nova Bila

Sinoćnji trening najmlađih članova Rukometnog kluba Nova Bila bio je pravo malo iznenađenje za sve njih. U posjetu im je došla uspješna fitness trenerica Dajana Maros i zastupnica u Skupštini SBK/KSB  te s njima odradila trening sa raznim vježbama.

 

Na samom početku treninga trenerica Maros porazgovarala je sa mladih rukometašima i rukometašicama o važnosti bavljenja fizičkim aktivnostima te naglasila važnosti zdrave prehrane. Upoznati su s važnosti doručkovanja te kako izgleda zdravi doručak koji je bitan za funkcioniranje njihovog metabolizma tijekom dana.

Nakon uvodnog dijela, uslijedila je vježba zagrijavanja i istezanja, gdje su uz štapove koje je trenerica Dajana ovom prilikom darovala klubu, uradili nekoliko vježbi, a zatim su se podijelili u šest zona i radili kružne treninge sa šest različith vježbi. Nakon što su izmijenjali sve vježbe na svih šest zona, uslijedila je igra povlačenje konopca. Pred sam kraj, ponovo su uradili set vježbi za istezanje i opuštanje mišića.

Pored štapova za vježbanje i banana za sve članove, Dajana je ovom prilikom donirala i dvije rukometne lopte koje će biti od velike koristi za funkcionalnije treninge Rukometnog kluba Nova Bila.

Ovo je još jedna aktivnost Uprave RK Nova Bila u cilju unaprijeđenja rada s članovima koja će zasigurno imati važan utjecaj na daljnji rad s ovim rukometnim nadama.

 

(RK Nova Bila)