Uspješni

Helen Doron English Travnik – pet godina uspjeha

U godini kada je sve stalo, Helen Doron English Travnik je na skroman način obilježio 5. godišnjicu postojanja. Kažemo na skroman, jer smo navikli na velike zabave ispunjene pjesmama, plesom, osmijesima i posebno zagrljajima kojih odjednom više ne smije biti.

 

 

Navikli smo uključivati cijelu zajednicu u naš rad organiziranjem događaja poput Helen Doron Kids’ Fun Run – dječje utrke koje su uključivale i do 400 djece, posjete vrtićima, sadnje drveća na Vlašiću, farbanja šarenih pješačkih prelaza u blizini škola.

 

Think outside the box

 

Zbog epidemiološke situacije bili smo primorani zaboraviti sve na što smo navikli i organizirati nešto u čemu svi polaznici mogu sudjelovati. U isto vrijeme imati na umu da ne mogu svi biti zajedno. Tako smo došli na ideju da to bude slikanje u kutiji, simbolično za stanje u kojem smo se svi nalazili. Svatko izoliran za sebe, a u isto vrijeme svi dio jedne cjeline. Iako je slikanje bilo dio našeg načina da obilježimo 5. godišnjicu škole, poruka je bila jedna: ”Think outside the box”!

Baš onako kako želimo da naši polaznici razmišljaju dok se trudimo da kroz našu nastavu kod njih probudimo kreativnost, nesvjesno učenje kroz igru, usvajanje engleskog jezika na način na koji usvajamo maternji jezik. Počevši od slušanja, pričanja, preko čitanja i pisanja do komuniciranja i vođenja razgovora o svim poznatim temama.

 

Roditelji prepoznaju naš rad i trud

 

Preko 70% učenika upisanih na prvom upisu 2015. godine je još uvijek dio naše škole, rastu zajedno s nama. Iz godine u godinu im se pridružuju novi polaznici i nakon 5 godina još uvijek rastemo. To je najveća potvrda da je ono što nudimo vrijedno, da su programi kvalitetni i da roditelji to prepoznaju. U moru vannastavnih aktivnosti roditelji prepoznaju naš rad i trud, da naša škola nije još jedan prolazan trend. Upravo zato nam poklanjaju svoje povjerenje, a mi njima zahvalnost jer su upravo njihova djeca naša inspiracija da razvijamo svoje programe i metodu. Nudimo ono nešto više od engleskog jezika, a to je vrijednost za cijeli život! Veliko hvala svima vama koji ste na bilo koji način bili dio naše škole kroz ove godine!

 

(Žana Vranješ)