Travnik

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ Travnik odbacuje krive tvrdnje o uzurpaciji prostora

Ravnataljetvo Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik odbacuje „krive tvrdnje, kao štetne, zlonamjerne i neutemeljene iznesene na nekim travničkim portalima,a iznesene od ovlaštene i odgovorne osobe Mješovite srednje ekonomsko-ugostiteljske škole Travnik, navodi se , pored ostalog, u rekaciji iz ovo odgojno obrazovne ustanove.

 

 

 

Podsjećamo, reakcija dolazi nako tvrdni iz Mješovite srednje ekonomsko-ugostiteljske škole o uzurpaciji prostora ispred ove škole, te suženog i neadekvatnog prolaza za učenike i osoblje zbog izvođenja građevinskih radova na susjednom objektu.

 

-Škole trebaju graditi moste. Za naš Centar „medijsko prepucavanje“, a ono nikada neće riješiti poteškoće, ispod je razine propisane za javne institucije i javne službenike, te, stoga, ne želimo biti sudionici besmislenim rasparavama niti ćemo dopustiti učiniti da naš Centar postane instrument za dnvna i krakoučna politička previranja, navodi se, pored ostalopg u reakciji iz Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik.