Travnik

Nakon gotovo dva mjeseca otvoreni i saloni ljepote i zdravlja

Odlukom Federalnog štaba civilne zaštite, frizerski i kozmetički saloni, saloni ljepote kao i srodne djelatnosti, od danas ponovo mogu raditi. Nakon više sedmica izolacije i zatvorenih salona, i frizeri u BiH su konačno počeli raditi, tako je i u Travniku.

 

-Nakon skoro dva mjeseca pauze u radu, naš salon je ponovno otvorio svoja vrata! Nažalost, izolacija na koju smo svi primorani posljednja 2 mjeseca, ostavlja veliki trag na naše zdravlje, zato je pravo vrijeme da učinimo nešto za svoje dobro! U ponudi su sve usluge kao i prije, jedina razlika je što su sada klijenti obavezni imati vlastitu masku te izvršiti dezinfekciju ruku prilikom dolaska u salon. – kazala nam je Adila Horić, vlasnica Salona ljepote i zdravlja Body and Beauty lounge – by Adila Horić.

 

Nakon ponovnog otvaranja posjetiocima ovog salona ljepote i zdravlja na raspolaganju su sve usluge: masaža, hidžama, maderoterapija, termo deka, vacuslim 48, tens, depilacija lica i tijela, lash lift, korekcija obrva i henna brows.

U ovom salonu naglašavaju kao su osigurane i poštivaju se higijensko-epidemiološke mjere koje su im naložene i instrukcije o radu uz instrukcije za sprječavanje infekcija, a koje su dobili od Federalnog ministarstvo zdravstva i Zavoda za javno zdravstvo.

Zakažite svoj termin na +387 61 024 461 ili slanjem poruke na facebook stranicu Salon za ljepotu i zdravlje – Adila Horić – Travnik.