Izbori

OO SDA Travnik danas predstavila kandidata za načelnika Općine i kandidate za OV Travnik

Općinska organizacija SDA Travnik danas je zvanično predstavila kandidata za načelnika Općine Travnik i kandidate za Općinsko vijeće Travnik, a prisutnim sa ovom prilikom obratio predsjednik OO SDA Travnik, Tahir Lendo.

 

 

– SDA svim biračima i građanima ima šta ponuditi jer smo subjekt političkog kontitnuiteta, odgovornosti, stabilnosti i razvoja. – rekao je predsjednik OO SDA Travnik, Tahir Lendo, naglasivši kako je kampanja prilagođena trenutnoj situaciji, a to znači poštivanje svih epidemioloških mjera.

Aktuelni načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić, zaželio sreću svim kandidatima Stranke demokratske akcije istaknuvši kako daje punu podršku kandidatu za načelnika dr. Mirsadu Peci i kandidtima za Općinsko vijeće, a građane je pozvao da svoj glas daju upravo ovoj političkoj opciji.

Doktor Mirsad Peco, kandidat OO SDA Travnik za načelnika Općine, takođe je poželio sreću svim kandidatima, a građanima je skrenuo pažnju da jedino Stranka demokratske akcije ima snagu da nastavi sa pozitivnim promjenama na ovim prostorima.

-Želim nastaviti kontinuitet koji je imao sadašnji načelnik i da ću nastaviti tamo gdje on stao. – reko je dr. Peco.

Nosilac liste Općinske organizacije SDA Travnik za Općinsko vijeće, Fadil Dautović, zahvalio je na ukazanoj časti da se nalazi na čelu jedne ovakve liste, sa ljudima svih profila koji zasigurno imaju snagu da u narednom periodu nastave sa pozitivnim doprinosom svim građanima na ovim prostorima.