ServisTravnik

Općina Travnik objavila javni konkurs  za dodjelu stipendije

Općina Travnik  raspisala je javni  konkurs za dodjelu stipendija za studente redovnih zanimanja, studente deficitarnih zanimanja, učenike srednjih škola deficitarnih zanimanja i učenike srednjih škola koji ostvaruju iznimne rezultate.

 

 

U akademskoj 2018./2019.godini  dodijeliti će se ukupno 30 stipendija redovnim studentima deficitarnih zanimanja. Za prvu godinu dodjelit će se 4 stipendije, za drugu godinu 6 stipendija, za treću godinu 7 stipendija, za četvrtu godinu 7 stipendija, za petu godinu 3 stipendije i za šestu godinu 3 stipendije.

 

Za redovne studente ostalih zanimanja bit će dodjeljeno 70 stipendija: za prvu godinu fakulteta dodjelit će se 10 stipendija, za drugu godinu 15 stipendije, za treću godinu 15 stipendije, za četvrtu godinu 16 stipendija, za petu godinu 12 stipendije, za šestu godinu 2 stipendije.

 

U školskoj 2018./2019.godini bit će dodjeljeno ukupno 22 stipendije: zavarivač: za drugi razred dodjelit će se 1 stipendija, za treći razred 2 stipendije. Bravar: za drugi razred dodjelit će se 1 stipendija, za treći razred 1 stipendija. Mehatroničar: za treći razred dodjelit će se 1 stipendija. Električar: za treći razred dodjelit će se 2 stipendije. Drvoprerađivač: Za treći razred dodjelit će se 2 stipendije Limar: Za treći razred dodjelit će se 2 stipendije. Mesar: za treći razred dodjelit će se 1 stipendija. Konobar: Za treći razred dodjelit će se 2 stipendije.

 

U školskoj 2018./2019.godini dodijeliti će se ukupno 9 jednokratnih stipendija učenicima srednjih škola koji ostvaruju iznimne rezultate u školskim natjecanjima, sportu, kulturi i drugim društveno korisnim aktivnostima.  Za treći razred dodjelit će se ukupno 4 (četiri) jednokratne stipendije. Za četvrti razred dodjelit će se ukupno 5 (pet) jednokratnih stipendija

 

Više informacija i potrbne obrasce možete pronaći na linku.