IzboriPolitika

Pejaković kandidat za načelnika, Gučanin-Gazibarić nositelj liste koalicije HDZ BIH-HSS Stjepana Radića

U sklopu koalicije „HDZ BIH – HSS Stjepana Radića“ listu za Općinsko vijeće Travnik predvodit će dr. Mario Gučanin-Gazibarić, dok će ispred HDZ BiH kandidat za načelnika Općine Travnik biti dr. oec. Goran Pejaković. Lista za Općinsko vijeće je spoj mladosti i iskustva obrazovanih Travničanki i Travničana koji su prepoznati ne samo u lokalnoj, nego i široj društvenoj zajednici.

 

 

Nositelj liste, dr. Mario Gučanin-Gazibarić je mladi kirurg Hrvatske bolnice „dr. fra Matko Nikolić“ Nova Bila-Travnik, rođen je 1987. godine u Travniku. Godine 2005. završio je gimnaziju Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik, 2011., završio je medicinski fakultet u Sarajevu,  dok je 2017. godine specijalizirao opću kirurgiju na kliničkom centru u Sarajevu. Od 2012. godine vanjski je suradnik u nastavnoj bazi Srednje medicinske škole „Travnik“ u Novoj Biloj. U protekle četiri godine vijećnik je u Općinskom vijeću Travnik i predsjednik kluba Hrvatske koalicije za Travnik . Također je aktivan u političko-društvenom životu, kao i u radu lokalne zajednice, govori engleski i njemački jezik.

 

Kao kandidat za načelnika Općine Travnik jednoglasno je predložen doktor ekonomije Goran Pejaković, rođen 1988. godine u Travniku, diplomirao, magistrirao i doktorirao iz oblasti zdravstvenog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Radno iskustvo stekao je u oblastima osiguranja, trgovine, marketinga, obrazovanja i zdravstva. Kroz članstvo u organizacijama civilnog društva aktivno je sudjelovao na realizaciji mnogih kulturnih, obrazovnih, sportskih i drugih projekata na području općine Travnik i Središnje Bosne.

 

Lista koalicije „HDZ BIH – HSS Stjepana Radića“ za Općinsko vijeće Travnik:

 1. Mario Gučanin-Gazibarić
 2. Vlatka Lovrinović
 3. Valentin Matošević
 4. Mijo Baltić
 5. Ilijana Budimir-Trupina
 6. Niko Grganović
 7. Miroslav Gučanin-Gazibarić
 8. Anela Križanac
 9. Adrijana Kovač
 10. Zdravko Batinić
 11. Gabrijela Kesten
 12. Velimir Valjan
 13. Matea Cakalin
 14. Josip Malić
 15. Dragan Solomun
 16. Valerija Tustonja
 17. Vida Bodul-Kolenda
 18. Zdravko Brkić
 19. Žarko Kolenda
 20. Željka Garić
 21. Kristijan Perić
 22. Kristina Volić
 23. Oliver Grganović
 24. Slaven Bilać
 25. Dragica Kvesa
 26. Željko Andrić
 27. Valentina Valjan
 28. Antuka Trupina
 29. Mladen Meljančić
 30. Finka Filipović
 31. Jure Marić
 32. Blaženka Kustura
 33. Alojz Čakarić
 34. Davorin Stojak
 35. Marijana Ledić