Oglasi

Počeo upis na kurseve njemačkog i francuskog jezika

 

Škola stranih jezika Centra za edukaciju mladih (CEM) obavještava sve zainteresovane da je u toku upis na kurseve njemačkog i francuskog jezika, te na intenzivni konverzacijski kurs njemačkog jezika.

Ukoliko želite naučiti kako postati dobar sagovornik, obnoviti, ili savladati aktivno korištenje njemačkog i francuskog  jezika u komunikaciji, jasno izražavati svoje ideje i stavove i kako voditi poslovne i privatne razgovore tečno i bez poteškoća, pozivamo Vas da svoje pasivno znanje njemačkog i francuskog  jezika unaprijedite kroz jezičke stepene A1 i A2.

Radimo u savremeno opremljenim prostorijama,  služeći se audio-vizuelnim  materijalima. Sve navedeno, uz rad u malim grupama, čini nas kvalitetnim izborom za Vaše učenje i usavršavanje znanja stranih jezika.

Broj mjesta je ograničen!

 

Rok za prijave je 26.01.2017. godine, a prijavljeni/e će blagovremeno biti obavješteni/e o vremenu održavanja informativnog sastanka, na kojem će se dogovoriti termini nastave.

 

Za cijenu, prijavu i ostale informacije kontaktirajte nas putem telefona 030/511- 565, ili dođite direktno u prostorije Centra za edukaciju mladih na adresu Mali trg bb Travnik, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.