ObavještenjaTravnik

Poziv parovima iz cijele BIH: Prijavite se za zajedničko vjenčanje u Travniku

Ukoliko ste odlučili svoju ljubav krunisati u proljeće, 2019. godine, te maštate o posebnom i nesvakidašnjem vjenčanju, Općina Travnik vam nudi jedinstvenu priliku da u društvu porodice i prijatelja uživate u jednom od najvažnijih dana u životu na najljepšem mjestu u Travniku, i to sasvim besplatno uz brojne usluge i poklone.

 

 

U okviru obilježavanja jedne od najsadržajnijih kulturno-zabavnih i sportskih travničkih manifestacija “Dan općine Travnik“, već je uveliko postala praksa da se kraj mjeseca marta okruni upravo vjenčanjem.

 

Stoga se pozivaju svi parovi iz cijele BiH koji svoje vjenčanje planiraju u mjesecu martu, ove godine, da 23.03.2019. godine budu dio prakse svečane organizacije zajedničkih vjenčanja za više parova  u Travniku.

 

Ukoliko želite uživati u prelijepom prirodnom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad, idealnom mjestu za savršene fotografije i mjestu na kojem su do sada mnogi izrekli svoje sudbonosno “DA”, sada imate priliku to učiniti, i to sasvim besplatno iskoristiti sve pogodnosti koje se nude (usluge vjenčanja, šminkanja, frizure, vjenčanica, cvijeće, catering,..)

 

Svi zainteresovani potrebno je da se najkasnije do polovine mjeseca marta, ove godine prijave, te dostave potrebnu dokumentaciju u Centar za pružanje usluga građanima (šalter sala Općine Travnik)

 

Ovim putem pozivamo i sve zainteresovane sponzore ovog događaja da pismom namjere ponude svoju pomoć u organizaciji ovog veličanstvenog događaja.

 

(Općina Travnik)