Stranke okupljene oko HDZ 1990 minut iza ponoći počele kampanju u Travniku

Hrvatski pokret za Središnju Bosnu i Hrvatsko zajedništvo kojega čine stranke okupljene oko HDZ 1990 minut iza ponoći počeli su predizbornu kampanju za predstojeće opće izbore iz Travnika. U prostorijama HDZ 1990 obratili su se predsjednik HDZ 1990, Ilija Cvitanović i dr. Diana Zelenika, kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

 

-Pozivam hrvatski narod u Središnjoj Bosni i u BiH da prihvati odgovornost  i promjeni politiku koja misli samo na sebe i na svoj džep! Koalicija Hrvatsko zajedništvo okupila je 12 stranaka koje se nisu vodile  osobnim interesom, nego ljubavlju prema ovoj domovini i svom narodu. – rekao  je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ 1990.

Dr. Diana Zelenika, kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH istaknula je da će dati svoj maksimum i zalagati se za razvoj ekonomske diplomatije kada postane član Predsjedništva BiH, te da će promovirati bosanskohercegovačku privredu.

-Imam namjeru boriti se sa organiziranim kriminalom. I želim se boriti protiv nelegalno stečene imovine, jer znamo šta je gospoda imala  prije ulaska u politiku. Davno je bilo vrijeme da i mi imamo svog Sanadera. – poručila je Zelenika, naglasivši da narodima u BiH treba povjerenje, suživot i prosperitet.

 

 

Kandidati Hrvatskog zajedništva su nakon obraćanja prošetali centrom Travnika i pored zgrade travničke Gimnazije.