Najave

Sveučilište/Univerzitet ”VITEZ” u kampanji “16 dana aktivizma”

Sveučilište/Univerzitet ”VITEZ” se priključilo globalnoj svjetskoj kampanji “16 dana aktivizma protiv nasilja na osnovu spola”. U okviru kampanje u Centru za kulturu općine Travnik, u petak,10. 12. 2021. u 19 sati, Teatar Talia iz Novog Travnika  izvest će predstavu “Reci dosta“.

 

Predstava “RECI DOSTA” autorice Jelice Selak i Emine Dedović, u režiji Jelice Selak, adekvatan je odgovor na jedan od najvećih problema bh. društva – nasilja nad ženama.

Dan kasnije, u subotu, 11. 12. 2021. godine od 11 do 13 sati, u prostorijama Sveučilišta bit će otvoren humanitarni Bazar. Posjetioci će se moći počastiti slanim i slatkim specijalitetima spremljenim od strane studenata Sveučilišta, ili kupiti neke od rukotvorina. Za najmlađe posjetioce bit će dostupan face painting – oslikavanje lica u njihove omiljene likove. Sva prikupljena sredstva bit će uručena Sigurnoj kući “Medica” – Zenica.

Provedite ovu subotu s nama, napišimo zajedno jednu lijepu i humanu priču. Radujemo se vašoj posjeti, sve do 13 sati, u Travniku, na adresi Školska 23.