Biznis

Tekstilci iz Novog Pazara iskazali interes za dolazak na ovogodišnji Timod EXPO

Članovi Organizacionog odbora Specijalizovanog sajma tekstila, kože i obućeTimod EXPO predstavili u ovu sajamsku manifestaciju u Novom Pazaru u Republici Srbiji. Sajam su u ime Organizacionog odbora predstavili Admir Hadžiemrić, načelnik Općine Travnik i Amir Međić, generalni sekretar Udruženja tekstila, kože i obuće BiH (UTOK), objavljeno je na zvaničnoj web stranici Sajma Timod EXPO.

 

Privrednici iz Novog Pazara, regije poznate po razvijenoj tekstilnoj industriji, iskazali su veliki interes za prezentaciju. Sastanku i prezentaciji priustvovalo je dvadesetak pivrednika, te Almir Kecap, načelnik Odjeljenja za privredu u gradskoj administraciji Novog Pazara. Tekstilci iz Novog Pazara iskazali su veliki interes za učešće na ovogodišnjem, drugom izdanju Sajma Timod EXPO 2020, koji će se održati u Travniku od 28. do 31. maja ove godine.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

U sklopu posjete Gradu Novom Pazaru načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić i gradonačelnik  Novog Pazara, Nihat Biševac razgovarali su o privrednoj i kulturnoj saradnji. Ovom prilikom načelnik Hadžiemrić pozvao je gradonačelnika Biševca da bude gost ovogodišnje manifestacije Dani općine Travnik koja se održava narednog mjeseca u povodu 21. marta – Dana općine Travnik.

 

(TimodEXPO)