Lifestyle

Travnički bajkeri prepoznatljiv su simbol grada u BiH

Povodom Dana općine Travnik, kao i prethodnih, i ove godine članovi moto kluba Old town svojim učešćem uveličali su i ovogodišnje  obilježavanje najsadržajnijih kulturno-zabavne i sportske manifestacije.

 

Danas su u Bosanskoj ulici izložili svoje motocikle te privukli ogromno interesovanje i pažnju prolaznika. Kao i obično, oni najmlađi nisu odoljeli a da se ne fotografišu sa omiljenim motociklima.

Omiljen i prepoznatljiv simbol grada, travnički bajkeri, brojnim i kontinuranim društveno-zabavnim i humanitarnim aktivnostima svrstali su ovo područje u nezaobilaznu i idealnu destinaciju za sve ljubitelje ovog adrenalina na dva točka.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Nezaboravno putovanje fascinantnim i očaravajućim travničkim prostranstvima jedinstven je i poseban doživljaj koji uvijek iznova poziva na novu avanturu motorom.

25 strastvenih motorista, aktivnih članova kluba MkOld Town, veoma često organizuju brojna druženja, ali posebno zadovoljstvo im pričinjava kada pomažu drugima. U proteklom periodu učestvovali su u različitim humanitarnim  akcijama, te uspješno realizovali brojne projekte  pomoći.

 

Photo by MK “OLD TOWN”