Obavještenja

Vaša pizzeria „London“ uskoro na novoj lokaciji u gornjoj čaršiji

Caffe pizzeria “London” koja već četiri godine u Travniku, na adresi Bosanska br .157 ugošćava brojne goste, najavila je da će do kraja mjeseca raditi na navedenoj adresi, a već u februaru, svoje goste će dočekati u novom ambijentu.

 

Kako ističu, do tada rade po ustaljenom radnom vremenu uz besplatnu dostavu, bez ikakvih promjena, a već početkom mjeseca februara svoja vrata će otvoriti na novoj adresi Bosanska br. 2, u gornjoj čaršiji (kod kružnog toka).Također, napominju da broj telefona za narudžbe i dostavu ostaje isti, kao i da će dostava i dalje biti besplatna.

Prije četiri godine u Travniku je otvorena urbana caffe-pizzeria koja je u ovaj grad donijela dašak Engleske. Travničanima su priuštili, pored tradicionalne bh. prepoznatljive kuhinje, bogatog asortimana pića i jela sa našeg područja i pravi engleski doručak, koktel, ali i čuveni čaj s mlijekom.

Također, u narednom periodu najavljuju i brojne zabavne tematske i muzičke večeri, stoga pratite njihove obavijesti putem Facebook stranice: Pizzeria “London” .