Kult ART

Vokalni sastav Ad Libitum održao tradicionalni Božićno – novogodišnji koncert (VIDEO)

Vokalni sastav Ad Libitum održao je 4. Božićno – novogodišnji koncert u Centru za kulturu općine Travnik,  kao gosti na sceni pridružila im se klapa Bratovština iz Hercegovine.

 

Koncert je održan  pod poroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, nauke,mladih, kulture i sporta SBK, Federalnog ministarstva kulture i sporta  i Općine Travnik.

Vokalni sastav Ad Libitum osnovan je 2019.godine a čine ga pet  ženskih vokala – Sanja, Andrijana, Lucija, Sandra i Ivona. One kažu kako je ovo sastav u kojem mogu nesputano raditi i izražavati svoju kreativnost neograničene vanjskim faktorima, a jedino što je njima važno jest da njihove izvedbe budu na što višem umjetničkom nivou.

Želja im je da ovoj sredini ponude nešto novo, suvremeno ili tradicionalno, te da što šire mase zainteresiraju za glazbenu umjetnost. Vokalno sastav Ad Libitum do sad je sudjelovao u mnogim projektima, kako samostalnima tako i u ulozi gosta.

Međutim jedan od njih im je postao zaštitni znak i lagano postaje tradicija  u Travniku-  Božićno-novogodišnji koncert s kojim su se one 2019. prvi put predstavile svojoj publici.