ObavještenjaServisTravnik

Zbog građevinskih radova reducirane usluge u Bolnici u Novoj Biloj

Već mjesec dana su u toku radovi na rekonstrukciji dijela podnih površina u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“. Zbog prirode posla koje treba obaviti u narednim fazama radova, dolazi do promjena u kretanju osoblja, pacijenata i posjetama, kao i općenito u radu bolnice.

 

 

 

Naime, od 08.02.2019. godine do 28.02.2019. godine će biti onemogućeno kretanje određenim dijelovima bolnice, zbog čega će bolnica biti primorana na reduciranje usluga, prijem primarno hitnih slučajeva i izmjene u svom funkcioniranju. Na tom tragu dajemo slijedeće preporuke:

–  prilikom dolaska u bolnicu obvezno se pridržavati uputa od strane zaposlenika o pravcima kretanja

–  dolazak pacijenata u bolnicu treba biti kroz ulaz u podrumski dio (poliklinički dio) bolnice

– posjete pacijentima se trebaju obavljati komunikacijom putem terase, a broj posjetitelja po pacijentu je maksimalno jedna osoba

 

Hrvatska bolnica „Dr. fra Mato Nikolić“ nastavlja sa obavljanjem svoje djelatnosti, ali apeliramo na sve, da koliko mogućnosti dozvoljavaju, u naznačenom razdoblju izvođenja radova, iz objašnjenih razloga, usmjere se na veće korištenje usluga drugih zdravstvenih ustanova u SBK/KSB. Molimo sve na razumijevanje jer ovakve mjere zahtjeva vrsta radova koja se izvodi, a koji se prvenstveno realiziraju u cilju poboljšanja uvjeta za rad, boravak i liječenje u našoj ustanovi.