Sport

Članovi RK Nova Bila dobili sportsku opremu

Članovi Rukometnog kluba Nova Bila nakon nove sportske opreme, dobili su i nove ruksake. Projekt nabavke sportskih ruksaka za članove kluba financiran je i realiziran zahvaljujući  uspješnoj travničkoj firmi GS Tvornica mašina Travnik (GS TMT).

 

 

-Realizacijom ovog projekta i nabavkom sportskih ruksaka je još jedna potvrda u nizu da je nova Uprava nastavila raditi prave stvari za rukomet. Veliko hvala direktorici poduzeća GS TMT, gospođi Snježani Köpruner, koja je u cjelosti financirala nabavku 30 sportskih ruksaka. Uvjeren sam da će novi ruksaci koji su naši članovi dobili besplatno biti još jedan dodatni stimulans za još predanije treniranje te da će dostojno i u sportskom duhu predstavljati naš klub, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.

Ruksake su dobili mlađi kadeti, a početkom iduće sezone planirana je nabavka ruksaka i za najmlađe članove koji će se također natjecati u Ligi mladih KSB.

RK Nova Bila je trenutno lider tablice Lige mladih KSB u kategoriji 2004. i mlađi s tri uvjerljive pobjede i gol-razlikom +37. Ovog vikenda  u Gornjem Vakufu Uskoplju igra se zaostalo kolo, gdje će RK Nova Bila igrati s vršnjacima iz Donjeg Vakufa.

 

(RK Nova Bila)