SportTravnik danas

Danas u naselju Polje IV. revijalni malonogometni turnir “NK Lašva 2019”

Danas, 17. kolovoza/augusta  2019. godine na stadionu NK Lašva u travničkom naselju Polje organizira se četvrti po redu revijalni malonogometni turnir “NK LAŠVA 2019” u organizaciji Udruge za humani i održivi razvoj “Naše Polje”.

 

-Malonogometni turnir “NK Lašva” organizira se u spomen nekad lokalno slavnog kluba s travničkih prostora koji je iznjedrio brojne nogometaše, te kluba koji je okupljao sve generacije travničkog kraja, ljubitelje nogometa, sporta, zabave i druženja. Uz nogometnu igru, NK “Lašvu” pratili su i kulturni-zabavni programi koji su se organizirali u prostorijama kluba, kao i u Domu kulture “Ivo Andrić” u Docu.

Četvrti po redu revijalni turnir sportsko-zabavnog karaktera organizira se povodom patrona župe Dolac s ciljem obnavljanja starih prijateljstava, sjećanja na nekadašnji uspješni travnički nogometni klub “NK Lašva” kao i rađanja novih ideja koje će biti u korist svih žitelja ovoga kraja. – saopćili su organizatori

 

Organizatori pozivaju sve prijatelje naselja Polje i NK “Lašva”, žitelje Travnika, Novog Travnika i Viteza, kao i posjetitelje iz dijaspore da subotu iskoriste za druženje u mjestu koje je nekada slovilo kao centar okupljanja ovoga kraja. U sportskom sadržaju nastupaju veterani Lašve, Nove Bile, Gorice iz Guče Gore i Novog Travnika te pioniri Nević Polja, Nove Bile, „Romari“ i lokalna mlada ekipa „Udruga Naše Polje“.

malonogometni turnirU zabavnom dijelu programa uz roštilj i hladno piće zabavljat će vas “BBrothers bend” iz Travnika.

 

(UDRUGA “NAŠE POLJE”)