Politika

HDZ BiH – HSS Stjepan Radić: Suradnja i razgovor nemaju alternativu!

 

Izaslanstva županijskih odbora HSS Stjepan Radić i HDZ BIH razgovarali su u srijedu o suradnji ove dvije stranke na razini Središnje Bosne, a jedna od tema je bilo i funkcioniranje općine Dobretići.

„Razgovor nema alternativu. Suradnju treba nastaviti, jer u ovom vremenu i izazovima koji su pred nama zajednički rad i koordinacijajedini su način funkcioniranja. Bremenita vremena kakva su ova danas traže odgovornu politiku i političke opcije koje su spremne rješavati probleme“, istaknuo je na današnjem sastanku Radoje Vidović.

Ovoga puta se razgovaralo i o Dobretićima, a usuglašeno je da su svi projekti od značaja za tu lokalnu zajednicu obveza za obje stranke i one će zajedno raditi na realizaciji istih.

„Uvažavajući izbornu volju hrvatskog naroda i pravo Hrvata da sami biraju svoje predstavnike u institucije vlasti svjesni smo da se mora raditi još više i snažnije na rješavanju životnih problema i učiniti maksimalno na rješavanju infrastrukturnih problema u lokalnim zajednicama. Još jednom smo se obvezali i dalje raditi zajedno u tom pravcu na svim razinama vlasti“, istaknuo je Anto Lozančić u ime HSS Stjepan Radić.

Zaključeno je kako razgovori trebaju biti i intenzivniji, a dogovoreno je da će se učiniti sve kako bi suradnja ove dvije stranke bila još kvalitetnija i plodonosnija.