Sport

Poliklinika „Medical centar“ podržala KBS „LUGAN TEAM“ iz Novog Travnika

Danas je  u sjedištu Poliklinike „Medical centar“ u Travnik potpisan  ugovor o sponzorstvu između „Medical centra“ Travnik i Kluba borilačkih sportova „LUGAN TEAM“  Novi Travnik.

 

Detalje vezane za sponzorstvo definisali su dr. Hamza Asotić i predsjednik LUGAN TEAM kluba, ujedno i majstor borilačih vještina Ermin Lugan. Medijima koji su bili prisutni obratili su se potpisnici ugovora te istakli da je veoma važno prepoznati kvalitetan sportski rad i uspjehe, a to je svakako vidljivo već duži niz godina u klubu borilačkih sportova LUGAN TEAM iz Novog Travnika, koji je u proteklom periodu okupio preko 100 polaznika mlađe životne dobi.

Polaznici kroz sportski  angažman promovišu univerzalne vrijednosti sporta i pozitivne energije. Mnogi članovi Lugan team-a su državni prvaci Bosne i Hercegovine, a često velike uspjehe bilježe i na međunarodnoj sportskoj sceni.

Rukovodilac službe za ekonomsko finansijske poslove poliklinike Medical centar Travnik  mr. Nevzudin Brljak je istakao da je ovo samo jedan u nizu kvalitetnih primjera društvene edgovornosti poliklinike MEDICAL Centar, kao jedne od najopremljenih zdravstvenih ustanova u našoj zemlji, te se nada da će ova vijest podstaći i druge uspješne kompanije da pomažu sport, kulturu i sve pozitivno što obogaćuje našu zemlju.