Scena

Travničanin Nevzad Čamdžić prošao u drugi krug „Zvezda Granda“ i opet napravio šou!

 

Travničanin Nevzad Čamdžić koji trenutno ima minhensku adresu sinoć je po drugi puta nastupio u takmičenju „Zvezde Granda“. Nakon što je izveo pjesme od Adila i Tife dobio je prolaz u baraž,a nakon toga i u drugi krug. Međutim, njegov ponovni dolazak za „stare“ članove žirija bio je iznenađenje.

Da bi i nove članove žirija, ali i gledaoce podsjetio o čemu se radi, Saša Popović pripremio je inseret iz Nevzadovog nastupa iz 2013. godine i čuveni okršaj sa Acom Lukasom koji je trajao punih pola sata. Tada je Lukas tvrdio da od Nevzada nema ništa i uslijedila je prepirka.

I ovaj put Nevzad je napravio šou u „Zvezdama Granda“. Nakon prve pjesme za koju je osvojio tri glasa, on je na prve taktove druge pjesme počeo da skače i da podiže atmosferu u studiju. Potom je došao do Jelena Karleuše, koju je zagrlio i pjevao joj na uho, a ona ga je začuđeno gledala. Kandidat je otišao do Marijinog stola, ali je ona pobjegla od Nevzada.

Ovaj put Nevzad je dobio i glas Ace Lukas koji u prvi mah nije prepoznao o kojem takmičaru se radi. On je za sebe sada rekao da je muška Jelena Karleuša jer brani svoje stavove.