LifestyleZdravlje

Učinite nešto za svoje zdravlje, posjetite „Body and beauty lounge by Adila Horić“

Masaža, maderoterapija, hidžama, depilacija dio su usluga Salona za ljepotu i zdravlje „Body and beauty lounge by Adila Horić“. Sve ove usluge put su ka očuvanju vašega zdravlja!

 

 

Depilacija

Depilacija je već odavno više od beauty tretmana, to je dio osobne higijene. Čupanje dlačica s korijenom jamči glatku kožu gotovo mjesec dana, a kontinuirano korištenje voska slabi korijen i prorjeđuje količinu dlačica.

Uporaba toplog ili hladnog voska vrlo je česta metoda uklanjanja dlačica. Dlačice trebaju biti duge nekoliko milimetara (najbolje oko 5 mm), a koža čista i nemasna. Vosak se nanosi izravno na kožu i skida jednokratnim trakama, naglim pokretom u smjeru suprotnom od rasta dlačica.Prednosti su te metode što dlačice narastu tek za 3-6 sedmica, a koža postaje glatka.

 

Masaža

Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom ko se masira svaki dan. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Riječ masaža potiče od arapske riječi massa što znači dodir.

Masaža obuhvata niz različitih tehnika koje se temelje na pritiskanju, lupkanju, istezanju i glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom. Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebno ako se prakticira redovito. Prikladna je za sve uzraste.

Masaža je odličan način da se oslobodite stresa, a primjenom opuštajućih eteričnih ulja njezin se  učinak povećava, ona  opušta tijelo psihički i fizički. Stoga, ako ste pod stresom, priuštite si kvalitetnu masažu – ona će garantirano pružiti olakšanje.

 

Hidžama

 

Riječ el-hadžm od koje potječe riječ hidžama u arapskom jeziku znači sisanje, isisavanje…Hidžama predstavlja metodu liječenja puštanjem krvi sa određenih mjesta na tijelu.

Svoj organizam bismo trebali čistiti od otrova, koje unosimo u organizam preko hrane, od stresa kojem smo izloženi svakodnevno . U našem tijelu se skupljaju štetni toksini koje, ako ne odstranimo, mogu izazvati velike posljedice po naše zdravlje. Najbolji i najpuzdaniji način za njihovo otklanjanje je hidžama.

 

Termo deka

Termo deka pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Ovaj tretman ima brojne dobre učinke, a neki od njih su uklanjanje boli i smanjenje upala, sterilizacija, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, ubrzavanje lipolize, znojenja, metabolizma, te istovremeno eleminisanje umora i poboljšavanje apsorpcije hrane.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

Više informacija putem linka:

 

https://www.facebook.com/MaderoterapijaTravnik/?epa=SEARCH_BOX