19. Izbor sportiste općine Travnik za 2018. godinu

“Izbor sportiste općine Travnik” je  tradicionalna manifestacija na kojoj se proglašavaju najbolji sportisti Općine Travnik. 19. po redu ” Izbor sportiste općine Travnik” u organizaciji Sportskog saveza općine Travnik, a pod pokroviteljstvo načelnika Općine Travnik Admira Hadžiemrića održat će se u petak, 25. januara 2019. godine u  JU ” Centru za kulturu Općine Travnik ”  sa početkom u 20,00 sati.

 

 

Izbor najboljih sportista i sportskih ekipa na području Općine Travnik  jedan od najvažnijih projekata u oblasti sporta  iako situacija u oblasti sporta na području Općine Travnik nije na zavidnom nivou uzimajući u obzir postignute rezultate  sportista i sportskih ekipa na području Općine Travnik u 2018. godini.

Ali bez obzira  „ Izbor sportiste općine Travnik  za 2018. godinu „ je značajna kulturno-sportska manifestacija, koja okuplja veliki broj sportista i svih drugih građana javnoga života Općine, Kantona i države, a ujedno i privlači pozornost medija i na kojoj će se najboljim među najboljima sa područja Općine Travnik dodjeliti priznanja za postignute rezultate u 2018. godini. Na manifestaciji ” Izbor najboljeg sportiste općine Travnik za 2018. godinu ” bit će uručene nagrade za životno djelo, zlatne, srebrne i bronzane plakete Sportskog saveza općine Travnik, kao i povelja i zahvalnice za podršku u radu Sportskog saveza općine Travnik.

Najbolji sportisti Općine Travnik izabrani su u skladu sa Pravilima za izbor sportiste i sporstke ekipe SBK/KSB.

 

 

(Upravni odbor Sportskog saveza općine Travnik)