Moda

Amar Migalo – Travničanin na modnoj pisti u Sarajevu

Sarajevo će ovog vikenda postati modna prijestolnica, a naš travnički model Amar s bogatom karijerom će nositi revije europskih dizajnera u luksuznom hotelu Bosmal Arjaan by Rotana u subotu, 7. oktobra/listopada, s početkom u 19:30 sati.

 

 

Amar Migalo postao je prepoznatljivo ime u svijetu mode zahvaljujući svojoj karizmi i izvanrednom manekenskom talentu. Njegova karijera obuhvaća brojne modne događaje, a sudjelovao je u revijama poznatih dizajnera. Ovaj mladi travničanin brzo se uspinje ljestvicama modne industrije i postaje prava inspiracija mladima u Bosni i Hercegovini.

Modna revija u Bosmal Arjaan by Rotana obećava spektakularne trenutke. Dizajneri iz različitih dijelova Europe predstavit će svoje najnovije kreacije, a Amar će dodatno osvježiti pistu svojom iznimnom pojavom i samopouzdanim hodanjem.

Ovaj događaj ne samo da će donijeti modnu raskoš u Sarajevo već će i naglasiti potencijal mladih talenata iz Bosne i Hercegovine. Amar Migalo, svojim primjerom, dokazuje da se predanost i strast prema svojim ciljevima isplati.

Ukoliko želite svjedočiti ovom modnom spektaklu i podržati Amar Migala, ne propustite subotnju večer, 7.oktobra/ listopada, u hotelu Bosmal Arjaan by Rotana. Amar Migalo će sigurno ostaviti neizbrisiv trag na ovoj reviji, donoseći modnu magiju iz srca Bosne i Hercegovine.