Mirela Džinić dizajnerica iz Travnika predstavila prvi bh. originalni brend za djecu

Mirela Džinić, talentovana dizajnerica iz Travnika danas je u prostorijama Centra za edukaciju mladih (CEM) predstavila  prvi dječiji bosanskohercegovački originalni brand „Senses“. Ovaj brend koncipiran je na temelju različitih direktnih istraživanja potreba ciljne grupe djece u dobi od 3 do 13 godina.

 

 

Projekat “Trik za nove mogućnosti u zapošljavanju i poduzetništvu” se implementira u okviru krovnog projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH“, kojeg financira EU, a provodi Međunarodna organizacija rada. U Travniku ga podržavaju Regionalna razvojna agencija REZ, Centar za edukaciju mladih (CEM), Općina Travnik, Sveučilište „Vitez“, Služba za zapošljavanje SBK/KSB, GS TMT  Travnik i NOBIL d.o.o. Nova Bila.

Mirela Džinić je i prvi stanar poslovnog inkubatora BeeZone. Mireli Džinić, koja je od ranije prepoznatljiva po svojim kreacijama za odrasle i djecu  sa authotnim motivima uspjeh i sreću poželio i načelnik općine Admir Hadžiemrić koji je istaknuo kako je ovo početak jednog autohtonog travničkog i bh. modnog brenda za djecu.

Svi Mirelini proizvodi koncipirani su kao poklon paket smješten u specijalno dizajniranu ambalažu i time daju savršeno rješenje u trenucima kada darujemo najmlađe.