Politika

HDZ 1990: Odgovor Bariši Čolaku ko sjedi na više stolica!

 

HDZ 1990 ŽSB oštro osuđuje lažne izjave Bariše Čolaka objavljene na  Portalu Dnevno.ba gdje izjavljuje da HDZ 1990 ne može više sjediti na dvije stolice.

Pa upravo Vi gosp. Čolak i HDZ BiH sjedite ne na dvije nego na pet stolica obmanjujući javnost i to :

Zajedno sa Vašim predsjednikom sjedite na jednoj od stolica  kod Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske,  koji  vas savjetuje kako ćete ići dalje .

HDZ 1990 je protiv toga!

Sjedite na jednoj od stolica sa SDA i Bakirom Izetbegovićem već dvadeset dvije godine  i vladate ovom zemljom iz koje narod nestaje.

HDZ 1990 je protiv toga!

Upravo Vi pokušavate praviti umjetne i lažne krize sa SDA i na govoru mržnje i širenja mržnje ostati na vlasti.

HDZ 1990 je protiv toga !

Upravo Vi i Vaši sljedbenici ne provodite nijednu deklaraciju HNS-a,  jer ga smatrate  sredstvom za uništenje kako HDZ 1990 tako i drugih hrvatskih stranaka.

HDZ 1990 je protiv toga !

Upravo Vi ste ti koji lažno obmanjujete javnost da se odluke u HNS-u donose konsenzusom, a svi ostali Hrvati,  koji nisu Vaši sljedbenici i koji nisu na Vašim platnim spiskovima, zgražaju se na to,  jer se zna da niti jedna odluka na HNS u nije donesena ni na kakav način nego samo i isključivo po volji HDZ BiH.

HDZ 1990 je protiv toga !

Upravo Vi i Vaši sljedbenici u Srednjoj Bosni ste krivi i za rušenje jedinstva Hrvata u Srednjoj Bosni,  jer ste izigrali sve dogovore u Srednjoj Bosni koji su se desili na prošlim lokalnim  razinama s ciljem osvajanja načelničkih pozicija u gradovima gdje smo ih zbog politike HDZ BIH izgubili.

HDZ 1990 je protiv toga!

Vas koji  pokušavate na ovaj način, a sve pod vodstvom druga Dragana Čovića i drugih Vaših, ZNA SE kojih drugova,  molimo kad već NE  želite pomoći Hrvatima Srednje Bosne da nas barem ostavite na miru,  jer ste nam dovoljno zla učinili da poslije ovog hrvatskog nestanka  nema potrebe da se još dokazujete NA  JEFTINIM POLITIČKIM SPINOVIMA jer:

ZNA SE tko je Hrvate BiH doveo do ovog u povijesti najgoreg momenta,

ZNA SE ko vlada ovom zemljom dvadeset dvije godine zajedno sa SDA i Dodikom,

ZNA SE čija je  HNS tvorevina i to s ciljem uništenja svih hrvatskih stranaka osim HDZ BiH,

ZNA SE da pojedine stranke u HNS koje vas podržavaju, a nemaju niti jednog vijećnika su tu zato što su njihovi predsjednici već pozicionirani na mjesta poslije sljedećih izbora a nemaju iza sebe niti sto glasova,

ZNA SE tko upošljava samo pogodne i podobne, a običan čovjek neka se seli, jer nije vaš član,

ZNA SE tko kontrolira sve hrvatske medije u BiH i tako kreira mišljenje i kod ovo malo ljudi što je ostalo,

ZNA SE tko manipulira braniteljskom populacijom,  samo se ne zna zašto pravi branitelji šute.

HDZ 1990 će oštro osuditi svaki ovakav pokušaj širenja optužbi i laži.

Od Vas  očekujemo, kad već u ratu i poslije rata niste bili SPREMNI, da se barem na istinitim činjenicama spremite kada ovako obmanjujete javnost.

HDZ 1990  za razliku od Vas, nema druge alternative,  niti u bošnjačkim niti u srpskim interesnim skupinama, nego želimo na iskrenom dijalogu sa svima u BiH graditi bolju budućnost a koju Vi i Vaša politika koju vodite sa SDA i Dodigom uništavate.

HDZ 1990 je spreman  služiti svakom hrvatskom čovjeku u BiH a koji je doveden do nestanka…

Molimo Vas da nam, ako možete iskreno, odgovorite : „Gdje je to HDZ 1990 izdao Hrvate Bosne i Hercegovine?“

Očekujemo odgovor !

 

 

(HDZ 1990)