Humanost

Humane zvijezde BiH i Hrvatske odigrat će povijesni meč na Piroti

U organizaciji udruge PRONT, 22. maja 2020. godine,  stadion Pirota ugostit će najbolje nogometaše BiH i Hrvatske svih vremena. Pored nogometaša, na ovom humanitarno- nogometnom spektaklu nastupit će i poznate osobe iz javnog i društvenog života.

 

 

Travnik će zasigurno ispisati povijest. Službena utakmica Humanih zvijezda BiH i Hrvatske nikad nije odigrana, a nama je pripala čast da realiziramo taj projekat, za dobrobit svih nas. Mnogi ljubitelji nogometa imat će priliku vidjeti svoje idole iz mladosti, a mi kao organizatori potrudit ćemo se dovesti neke od aktualnih nogometnih imena, aktivne sportaše, glumce, pjevače, da dokažemo i pokažemo ljudima da je sport taj koji ujedinjuje i stvara pozitivnu atmosferu.

Najveća nogometna legenda s ovih prostora definitivno je rođeni Travničanin-Miroslav Ćiro Blažević, koji će ujedno biti i izbornik ekipe HZ BiH “PRONT”. Ćiro će definitivno složiti respektabilan tim, a nadamo se da će se pozivu organizatora odazvati legende bh nogometa Elvir Bolić, Elvir Baljić, Muhamed Konjić, Vedin Musić, a zašto ne u napad ubaciti i Amela Tuku, koji bi svojim trkom vjerovatno bio velika prijetnja za goste iz Hrvatske.

Uz Ćiru će na klupi biti i Enis Bešlagić, koji je prošle godine sudjelovao na humanitarnoj utakmici u Kiseljaku te pokazao odlične trenerske sposobnosti i odigrao je nerješeno sa ekipom Humanih zvijezda.

Humane zvijezde Hrvatske predvode Dalić, Vlaović, Živković, Bičanić i Šurjak. Humane zvijezde imat će također sastav koji će suparnicima sigurno lediti krv u žilama.

 

Evo i kandidata za momčad Humanih zvijezda: Ivica Grnja (izbornik), Zlatko Dalić, Zlatko Mateša, Goran Jurić, Boris Živković, Kruno Jurčić, Mario Stanić, Goran Vlaović, Marko Babić, Tomo Šokota, Vjeko Škrinjar, Mate Neretljak, Željko Ačkar, Vladimir Balić,Darko Čordaš, Miroslav Žitnjak, Antun Labak, Branko Stupar, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Slaven Knezović Grof, Igor Tolić, Marko Sivak, Milan Strelja, Srđan Lakić, Željko Skender, Roberto Alviz, Darko Ćutić, Jure Krstanović, Dražen Ilić, Robert Komljenović, Željko Lapec, Nikola Kristo, Dejan Pap, Nino Tušek, Anica Birać (predsjednica Savjeta udruge), Nives Štrbad (menadžerica)…

Uz sve gore spomenute,  očekivati je u oba tabora još poneko zvučno ime…

Partneri u organizaciji ovog projekta su udruga PRONT, udruga KLIK, HAK Travnik, NK Travnik, a svi koji žele sudjelovati u ovom projektu mogu se javiti na mail [email protected].