Uncategorized @bs

Imenovan Žiri/Ocjenjivački sud „Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2023. godinu”

U sklopu priprema manifestacije „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2023. godinu“ imenovan je Žiri/Ocjenjivački sud „Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2023. godinu” koga sačinjavaju dugogodišnji istaknuti sportski radnici u sastavu Vedran Drmać, predsjednik, Ivan Sajević, potpredsjednik, i članovi Elizabeta Križanac, Slobodan Brkić, Anto Žunjić, Edhem Ekmeščić i Aziz Dlakić.

 

Domaćin manifestacija „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2023. godinu“je Općina Kreševo na čelu sa načelnikom Renatom Pejakom i sportskim radnicima Općine Kreševo koji daju maksimalan doprinos u organizaciji ove manifestacije koja jedan od najznačajnijih sportsko-kulturnih događaja na Kantonu.

Shodno tome za predsjednika Žirija/Ocjenjivačkog suda „Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2023. godinu“ Općina Kreševo i Povjerenstvo za sport Općinskog vijeća Općine Kreševo  predložilo je Vedrana Drmaća, profesora kineziologije i voditelja univerzalne škole sporta “Sparta”. Sportski savez SBK/KSB nastavlja sa tradicijom da Općina domaćin predlaže predsjednika Žirija/Ocjenjivačkog suda što je tokom današnjeg sastanka u Kreševu sa načelnikom Pejakom i sportskim radnicima učinjeno.

 

(Sportski savez SBK/KSB)