Travnik danas

Izvršni direktor “Bosnalijeka” Adnan Hadžić posjetio Općinu Travniku

Adnan Hadžić, izvršni direktora za finansije kompanije Bosnalijek, danas je posjetio Općinu Travnik i razgovarao sa načelnikom, Kenanom Dautovićem.

 

Na sastanku je razgovarano  o mogućnostima realizacije određenih projekata od koristi za lokalnu zajednicu, a kako nezvanično saznajemo direktor izrazio je želju da podrži realizaciju određenih projekata u svom rodnom Travniku.

– Na sastanku smo razgovarali i o mogućnostima realizacije određenih projekata od koristi za lokalnu zajednicu. Našem Travničaninu, Adnanu Hadžiću se zahvaljujem na ugodnom razgovoru i konstruktivnim prijedlozima. – napisao je na zvaničnom FB profile  načelnik Kenan Dautović, nakon razgovora.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Adnan Hadžić, rođeni Travničanin, je nekadašnji višestruki državni prvak Bosne i Hercegovine u karateu. U periodu  od 1994. do 2009. godine,  je bio član i kapiten karate reprezentacije BiH.  Adnan iza sebe ima veliki broj odličnih rezultata, te međunarodnih nagrada i priznanja.

Od 2013. godine obavlja funkciju izvršnog direktora za finansije u Bosnalijeku, najvećem bosanskohercegovačkom  proizvođaču lijekova.