Lifestyle

Prelijepe Zeničanke plasirale su se u završnicu Izbora Miss BiH za Miss Svijeta

 

Na nedavno održanom Izboru za Miss FBiH, prelijepa Sarajka Irma Masleša plasirala se u finale izbora za Miss Svijeta, a titulu najlješe ponijela je i Darja Hajdukov iz Tuzle, dok je Miss Televotinga Emina Dedić iz Bugojnog.

U završnicu takmičenja plasirale su se i aktuelna Miss SBK, Esmedina Luković iz Zenice, te Albina Dizdar , Emina Varupa,  Emina Avdić iz Zenice te Ivona Vidaković,  Vanesa Žižo, Adelisa Delić, Merima Mešić, Lejla Suljić, Žanin Pavlović.

Tuzlanski BKC bio je domaćin predstavljanja najljepših djevojaka izabranih na ranije održanim kantonalnim i regionalnim takmičenjima.

Pokrovitelj projekta je Vlada Tuzlanskog kantona

Ponosni sponzor: Telefunken

Srebrni sponzor: Tuzlafarm, Poliklinika „Vaše zdravlje“

Partneri projekta: Evropski univerzitet u Brčko distriktu i Evropski univerzitet „Kallos“ u Tuzli

Službena voda: „Lejla“

Službeno pivo: „Ožujsko“

Modne kuće: butik „Diana“ i modna kuća „Anastasija Fashion“

Medijski pokrovitelj  Federalna televizija

Za estetsku pripremu bile su zadužene šminkerice edukatorice Merjem Nuhić (Ters Bosanka), Amra Maljanović i Alma Botić

Najljepših 13 djevojaka ibora Miss FBiH zajedno sa finalisticama izbora Miss RS su se plasirale u finalno takmičenje za koje će se od 14. septembra pripremati u Hotel Grand Prestige 5* SIDE (Turska). Finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017 će se doržati 01.10.

Počinje glasanje za Miss Interneta Bosne i Hercegovine 2017.

Vi odlučujete koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu. Djevojka koja bude imala najviše “lajkova” na svojoj slici, će ponijeti ovu laskavu titulu.

Važno: Da bi Vaš “LIKE” bio važeći, potrebno je da takođe “LIKE” FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, “LIKE” FB stranicu Modna agencija Abc Models te da “zapratite” instagram stranicu Abc Models Mgmt International.

Svoju favoritkinju možete pronaći na stranici

https://www.facebook.com/Miss-Bosne-i-Hercegovine-za-Miss-Svijeta-200084223526890/