Sport

Rukometni klub Nova Bila ponovno formirao seniorsku selekciju

Nakon iznimno uspješne sportske sezone, Rukometni klub Nova Bila ponovno je formirao seniorsku selekciju. Klub je prethodnu sezonu s novom Upravom doživio potpuni zaokret i nizom aktivnosti povećao članstvo te je po prvi puta svoja vrata otvorili i djevojčicama formiravši selekciju i za njih.

 

 

Kada je u pitanju Liga mladih pri Rukometnom savezu Kantona Središnja Bosna u planu imaju prijaviti selekcije dječaka 2002., 2004. i 2006., selekciju djevojčica 2006. Te nakon dvije godine seniorsku ekipu koja će se natjecati u Ligi Herceg Bosne.

Nakon dvije godine, odlučili smo ponovno formirati prvi tim koji će se natjecati u ligi Herceg Bosne. Tim smo sastavili od naših bivših igrača koji su zbog neformiranja prvog tima prestali baviti rukometom, te mladim igračima iz kategorije 2002. i 2004. godišta koji se se već uveliko dokazali tijekom protekle sezone, poručuju iz Uprave RK Nova Bila.

Za glavnog trenera imenovan je Igor Sureta, dugogodišnji igrač ovog kluba, dok će mu pomoćnik biti Boris Bajo, trenutno trener kategorije dječaka 2006. i mlađi.

-Zadovoljni smo kvantitetom i kvalitetom igrača s kojim prvi tim raspolaže, ali naša vrata su uvijek otvorena za sve one koji se žele baviti rukometom i biti dio našeg sportskog kolektiva. Uvjereni smo da ćemo s dobrim odnosima koji vladaju u klubu na svim relacijama i entuzijazmu kojeg svi igrači imaju, ostvariti dobre rezultate te da se možemo nositi sa svim klubovima u ovoj ligi, dodali su iz Uprave RK Nova Bila.