Sport

Shisha bar Kaldrma pobjednik malonogometnog turnira “Travnički 3×3”

Proteklog vikenda odigran je prvi malonogometni turnir “Travnički 3×3”, koji je organizovan u sklopu aktivnosti obilježavanja 100 godina “NK Travnik”.

 

Pobjednik je ekipa Shisha bar Kaldrma, drugo mjesto je osvojila ekipa Bezimeni, dok su treće mjesto zauzeli igrači ekipe Caffe Nostalgija. Najbolji igrač turnira je Anel Čurić (Kaldrma), a najbolji strijelac je Semir Skrobo (Bezimeni). Turnir je organizovan od strane navijačke grupe Gerila Travnik i neformalne grupe građana.

-Organizatori turnira su U.G. “Gerila 1989 Travnik“ i neformalna grupa građana, koju su predvodili moji savjetnici volonteri Goran Pejaković i Oliver Jović, na što sam posebno ponosan. Hvala im. Raduje me činjenica da je veliki broj ekipa uzelo učešće na turniru, jer kako je i organizator najavio, primarni cilj turnira je dobra zabava i druženje. Iako je prvobitna ideja bila da se turnir odigra na, nama svima poznatom i legendarnom, rukometnom igralištu, zbog vremenskih prilika on će se odigrati u PSKC „Pirota“. Ovako su nastajali najbolji travnički nogometaši, a biti najbolja mahala značilo je prestiž. – napisao načelnik općine Kenan Dautović, na svom zvaničnom Facebook profilu.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript