Sport

Tri medalje za članove Biciklističkog kluba “Tempo”

Juče je  održan  maraton na Blidinju koji je nosio bodove za Premijer ligu BiH. Utrka je okupila bicikliste izsvuh  krajeva, pa tako i Biciklistički klub Tempo iz Viteza čiji su članovi osvojili tri medalje.

 

 

Marin Sučić osvojio je 3. mjesto u Amater C kategoriji. Filip Đido zauzeo je 2.mjesto u generalnom plasmanu, te prvo mjesto u Amater B kategoriji. Zlato  u Elite kategoriji Premijer lige BiH osvojila  je Nina Vidović kao i 3. mjesto u generalnom plasmanu.

– Utrka na Blidinju mi svake godine ostavi lijepe uspomene i novo iskustvo. Ove godine je to zlato koje nosim kući, ali i predivno druženje sa ljudima napunjenim pozitivnom energijom. Bez obzira na pad koji sam imala tijekom trke, uspjela sam ostvariti rezultat na koji sam jako ponosna. Kroz biciklizam još nisam upoznala negativan stav i to je ono što me najviše zadržava u ovom sportu. Staza na Blidinju je bila dosta brza, sa zahtjevnim dijelovima i iscrpljujućim momentima, ali osjećaj prolaska kroz cilj je nezamjenjiv. Uostalom, biciklizam me naučio da ako te nešto dovoljno ne iscrpi, konačni rezultat neće pružiti preveliko zadovoljstvo. Za organizatore ostavljam samo riječi hvale i radujem se ponovnom susretu. Najveće zahvale želim uputiti svojoj porodici koja mi je ogromna podrška, mom klubu koji mi omogućuje da vozim ove trke, treneru Amaru Njemčeviću koji me neprestano gura naprijed, te mom vjernom sponzoru Caffe Tropicu. – kazala je Nina Vidović.