TravnikTurizam

Turistička zajednica Općine Travnik bit će servis turističkim radnicima i hotelijerima

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Travnik, Samer Dolovac izabran je za direktora Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Travnik. Danas je upriličen i prvi sastanak načelnika Općine, Kenana Dautovića sa novoizabranim direktorom.

 

-Osnivanje općinske turističke zajednice jedno je od mojih prvih obećanja u predizbornoj kampanji i želim da izrazim svoje veliko zadovoljstvo zbog ispunjenja ovog važnog cilja za razvoj turizma u Općini Travnik.

Izborom direktora turističkog ureda završen je proces formiranja Turističke zajednice i od danas krećemo u proces donošenja ključnih sistemskih rješenja koji će pospješiti razvoj turizma u našoj Općini.

Turistička zajednica Općine Travnik uskoro u svojim novim prostorijama će biti servis na usluzi kako turističkim radnicima, ugostiteljima i hotelijerima, tako i turistima koji dolaze u naš grad.

Jedan od osnovih zadataka o kojima smo na današnjem sastanku razgovarali jeste i priprema prostorno-planske dokumentacije za planiranje turističkih zona sa posebnim režimom, sinergija obrtničke poljoprivrede sa turističkim sektorom kao i uključivanje ostalih partnera u aktivan razvoj turističkih potencijala naše Općine.

Na kraju, Turističkoj zajednici želim uspješan i produktivan rad i nadam se da će osnivanje Turističke zajednice Općine Travnik predstavljati temelj budućeg razvoja turizma u našoj Općini. – objavio je načelnik, Kenan Dautović, na svom zvanično Facebook profilu.