Turizam

TZ Općine Travnik: Uspješna ljetna i razočaravajuća zimska turistička sezona (VIDEO)

Protekla turistička sezona u Travniku mogla bi se ocijeniti kao uspješna  ljetna i razočaravajuća zimska sezona. Broj posjeta, te zemlje iz kojih su sve turisti proteklog ljeta pohodili Travnik je za svaku pohvalu, piše portal Hronika.ba

 

S druge strane, nedostatak snijega i skromna ponuda na Vlašiću rezultirali su razočaravajućom zimskom turističkom sezonom, rečeno je na današnjoj koerenciji za novinare u Turističkoj zajednici Općine Travnik.

Brojni projekti, aktivnosti koji se već prepoznaju u kratkom vremenskom roku pokazali su i potpunu opravdanost osnivanja Turističke zajednice Općine Travnik.

Rezultate rada, finansijske rehzultate, projekte i aktivnosti Turističke zajednice Općine Travnik predstavili su: Samer Dolovac, direktor Turističke zajednice Općine Travnik, Dragan Martić, predsjednik Turističkog vijeća Turističke zajednice Općine Travnik, Ibrahim Indžić, predsjednik Nadzornog odbora Turističke zajednice Općine Travnik i Anto Bilić, presjedavajući Skupštine Turističke zajednice Općine Travnik.