Biznis

U Bugojnu otvorena treća poslovnica “d|store”

Firma Digitalis iz Novog Travnika otvorila je treću poslovnicu “d|store”. Ova firma  je osnovana 2001. godine i bavi se uvozom, distribucijom, prodajom i servisom konzumne tehnike i antenskih sustava.

Dobra kvaliteta

Osnovna djelatnost firme je satelitska i zemaljska oprema te su u ovoj oblasti vodeća firma u BiH. Ovu godinu počinju otvorenjem nove poslovnice “d|store” centar tehnike koja je smještenu u PC Rose – novi Konzum u Bugojnu. Otvaranjem ove trgovine firma Digitalis je krenula sa drugom poslovnicom nakon otvaranja u Travniku u mjestu Dolac na Lašvi projektom maloprodaje.

U Digitalisu ističu da će kupce pokušati privući sa niskim cijenama i garancijom na proizvode. U firmi Digitalis su odlučili počastiti svoje kupce atraktivnim akcijama od kojih izdvajaju veš mašinu  Vox sa 5 godina garancije 500 obrtaja 5 kg po cijeni od 299 KM, laptop Asus po cijeni od 395 KM, smartphone po povoljnim cijenama, sve plazme su snižene po 10 %. Posebne pogodnosti za kupce uz gotovinsko plaćanje 5% popusta, dok je moguće kreditiranje do 6 rata preko Intesa SanPaolo banke, NLB banke, i Hypo Alpe Adrisa banke.

d_store1
Bogat asortiman

-Digitalis je lider u prodaji bijele tehnike u regiji, imamo u ponudi širok asortiman bijele tehnike, video opreme, satelitske opreme, perilice, laptopi, štednjaci, televizori, mobiteli, tableti, navigacije,  mali kućanski aparati, usisivači, frižideri, perilice rublja, ugradbena tehnika i dr. kazao je za Bug.ba Alen Bečirović iz poslovnice Digitalisa d|store Bugojno.

U ovoj firmi najvažniji je pristup kupcima i sama usluga. Prema riječima iz Digitalisa kupac može sam diktirati cijenu i to je ono što ih izdvaja u odnosu na sve druge trgovine a sve u cilju zadovoljstva kupaca.