LifestyleModa

Veliki uspjeh travničkog frizera Dine Hamidovića

Danas je u hotelu Hills na Ilidži održano prvo regionalno takmičenje barbera i  frizera, Barbers United, event otvorenog sajamskog tipa. Na ovom takmičenju travnički frizer, Dino Hamidović, ostvario je veliki uspjeh i osvojio treće mjesto.

 

 

Prvi Barbers United okupio je preko 50 barbera/frizera iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Pravila skoro i da nema, frizeri su pravili frizure koje oni žele, koristeći se tehnikom koju najviše vole ili u kojoj su najbolji. Najbolje su izabrali  sami takmičari tako što su na kraju pogledati modele koje su radile njihove kolege i tajno glasati za svog favorita.

 

-Danas je poseban dan za mene, na prvom regionalnom takmičenju u Sarajevu, na kojem je učestvovalo 50+ vrhunskih takmičara/barbera iz naše BEJ HA, Crne Gore, Hrvatske i Srbije osvojio sam 3. mjesto.Bio sam konkurenciji sa najboljim barberima na Balkanu, ja sam prezadovoljan! – napisao je Travničanin, Dino Hamidović, na svom Facebook profilu nakon velikog uspjeha.

Dino Hamidović, vlasnik je Frizerskog salona „Dino“ na lokaciji Čabruša bb kod Zelene pijace u Travniku. Svoj prvi frizerski salon otvorio je  2013. godine i od tada je jedan od omiljenih travničkih frizera.