LifestyleModa

Almina Brljak predstavlja Travnik na Izboru za fotomodel BiH

Na nedavno održanom Izboru za fotomodel BiH na kojem su izabrane predstavnice Travnika i Novog Travnika odlukom fanova projekta na oficijelnoj Facebook stranici za najbolju je proglašena Almina Brljak iz Travnika.

 

 

-Prijavila sam se jer se osjećam ispunjenom kad radim ono što volim. Moda je važan dio naših života, nekad pokazuje upravo ono što jesmo, a nekad baš sakriva kako se osjećamo, ona  nas predstavlja pred našim prijateljima, ali i neprijateljima. Moda je igra koja nam dopušta da budemo ono što jesmo, ali i da glumimo razne uloge. Neovisno o tome jesmo li odjeveni po posljednjoj modi svi volimo izgledati lijepo. Počela sam da kombinujem garderobu, pratim modne trendove. – govori Almina.

 

Agencija Fashion M iz Zenice na čelu sa direktoricom Selmom Maličbegović realizuje projekat Izbora fotomodela BiH. Cilj projekta je osnaživanje i brendiranje mladih djevojka, te podrška za incijativu u lokalnoj zajednici, umrežavanje te formiranje grupe koja može biti podrška svim javnim eventima i aktivnostima u lokalnim zajednicama u kojoj djeluje.