MladiScena

CENTAR ZA KULTURU POZIVA NA UPIS U DRAMSKI STUDIO ZA DJECU

Dramski studio Centra za kulturu općine Travnik poziva svu djecu i mlade uzrasta od 7 do 18 godina, osnovci i srednjoškolci, da se uključe u rad dramskog studija i upoznaju se sa ljepotama svijeta teatra.
Također, ovo je idealna prilika da pokažu, otkriju svoje talente, te svakako se zabave i nauče mnogo toga korisnog i svrsishodnog. Rad kroz teatar čini nas jačima, sigurnijima i zasigurno oblikuje našu ličnost na bolje.
Prijave su do kraja mjeseca februara/veljače 2024. godine.
 
Zainteresovani se mogu prijaviti na broj: 030 511 907 svaki radni dan od 8-16 sati , preko službenih stranica Centra (Facebook i Instagram) ili lično u prostorijama Centra za kulturu općine Travnik.
 
Prisjetimo se da je Dramski studio Centra zabilježio zapažene rezultate tokom godina rada i djelovanja. Usmjerio je mnoge generacije mladih kvalitetom kadra, talentom i predanim radom djece, te njegova primarna uloga jeste edukativno – odgojnog karaktera usmjerna na ljepotu teatarske umjetnosti, razvijanje privrženosti za istu, kao i vrednovanje ličnoog rasta i razvoja kroz mogućnosti koji ovaj proces, tj. rad sa djecom nudi. Centar je omogućio sve resurse za razvijanje ove misije, te je važno istaći da je ovaj proces rada, koji ima dugoročne benefite za djecu i mlade, besplatan.