Sport

Ekipa RK “Nova BIla” pobjednik turnira „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“

U Novoj Biloj je održan rukometni turnir „Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo“, koji je dio ovogodišnje manifestacije Dani općine Travnik. Na turniru su, pored domaćina, sudjelovali RK Kiseljak, RK Žepče te ŠR Travnik.

 

 

Finalnu utakmicu odigrali su RK Nova Bila i ŠR Travnik, a nakon tvrde i neizvjesne borbe, pobjeda je pripala domaćinima, ekipi RK Nova BIla. Utakmicu za treće mjesto odigrali su RK Kiseljak i RK Žepče, a uspješniji su bili Kiseljačani. Najbolji strijelac turnira proglašen je Nikola Nevistić iz RK Nova Bila, najboljim igračem progralešn je Lario Babić iz RK Kiseljak, dok je najboljim vratarem proglašen Samed Đelilbašić iz ŠR Travnik.

-Čestitam svim klubovima i igračima na fair play odigranom turniru. Uvjeren sam da će ovaj turnir biti prekretnica novih turnira i druženja te da će svi sudionici iz Nove Bile ponijeti lijepa sjećanja koja će dugo biti zarezana u njivom pamćenju. –  rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila te se još jednom zahvalio načelniku Općine Admiru Hadžiemriću na dolasku i dosadašnjoj potpori klubu.