HDZ 1990 ŽSB: Dragan Čović izrekao niz neistina!

 

Na navedenoj konferenciji za tisak gosp. Čoviću izrekli ste niz neistina (čak niti jednu istinu)  o HDZ 1990 i stoga Vam se obraćamo kao Hrvati središnje Bosne,  a ne kao politički predstavnici HDZ 1990.

 

Iako je uobičajeno da govorite neistine i obmanjujete javnost pitamo se kao obični ljudi koji žele živjeti u središnjoj Bosni,  zar nemate ni mrvu ljudskog dostojanstva i časti, za poštenje znamo što je, i zar zaista  mislite da nećete odgovarati za nestanak hrvatskog naroda iz Bosne i Hercegovine za vrijeme Vaše vladavine i vladavine HDZ BiH?

Vi ste ti kojima će i povijest, ali i hrvatski „narodni sud“ suditi i nećete pobjeći od njega kao što ste pobjegli i izbjegli suđenja po BiH.

Vi ste, da Vas to podsjetimo, iako to dobro znate, svojom politikom i politikom onih koji su je vodili Vašim zapovijedima s „vrha“ iselili naše prijatelje, rodbinu, braću, sestre, Hrvate koje nisu  uspjela iseliti ni najmoćnija carstva koja su njime vladala.

A znate zašto Hrvate nisu uspjela iseliti najmoćnija carstva?

Zato što nikad u svojim redovima nisu imali izdajnika bez obzira na razne povijesne kontekste u kojima su živjeli. Eto, Vi zapravo uspijevate ono što ni najvećim carstvima nije do sada uspjelo, uspijevate iseliti  „svoj“ narod!

Upozoravamo Vas da prestanete  manipulirati i lagati hrvatski narod jer ste ga Vi , zajedno sa svojim strateškim partnerima SDA, u središnjoj Bosni dovoljno uništili tako da je sa prostora središnje Bosne nestalo sve što neće glasati za Vas. Cilj ste zajedno sa svojim podanicima iz središnje Bosne gotovo ispunili da možete biti doživotni  vladar Hrvata (zbog čega i insistirate na promjenama izbornog zakona) ali će vam ti Hrvati suditi i od toga suda nećete pobjeći kao što ste pobjegli od sarajevskih sudova.

Žalosti činjenica da uz Vas stoje i udruge proistekle iz domovinskog rata, čija su članstva sve manja i manja radi velikog broja lažnih stradalnika u njihovim redovima dok neke od tih udruga čak takvi i predstavljaju,  takozvani-samozvani  branitelji, koji rata nisu ni vidjeli pa je i normalno da od takvih imate potporu, jer su i sami kao i Vi korumpirani  i od takvih nikada oni zaslužni i pravi hrvatski vitezovi neće biti priznati. Zahvaljujući tim i takvim vođama ni dan danas nemamo Ministarstvo branitelja u Županiji Središnja Bosna iako smo imali idealnu poziciju u ovom sazivu Sabora da to napravimo (11 zastupnika) – ali Vi i Vaši podanici ste ih uspjeli uvjeriti da im to ne treba na koordinacijama koje s njima redovito održavate.

Uspjeli ste Pilatovim primjerom i ponašanjem kupiti mlade ljude i uništiti im karijere  i želju za borbom za  bolje sutra što je normalno za njihove vršnjake u zemljama EU (čega još nisu svjesni), a  u Vašu močvaru takozvani HNS uvući i uništiti sve hrvatske stranke u BiH, iako ni jedna od tih Vaših deset stranaka koje su u HNS nema nikoga osim njenih predsjednika koji vam potvrdno klimaju za šaku srebrenjaka, a znamo kako su takvi kroz povijest prolazili-završili.

Tim HNS-om ste ubili hrvatsko pravo na izbor surađujući i sa strankama platforme samo s ciljem održavanja na vlasti (središnja Bosna i Hercegbosanska Županija), i  umjesto da održite , Vi ste  uspjeli uništi hrvatsko jedinstvo u središnjoj Bosni ,zahvaljujući,  kako to kažete na navedenoj konferenciji zapovijedima s vrha.

HDZ 1990 ŽSB neće dopustiti niti  Vama niti Vašim podanicima da hrvatski narod nestaje, nego ćemo se boriti do zadnjeg sa samo jednim ciljem: „Čuvati  i govoriti  istinu, koju smo evo i Vama izrekli, jer ako ne budemo govorili istinu i mi ćemo snositi svoj dio povijesne  odgovornosti“.

A sad ostavljamo Vašim medijima da Vas hvale, lažnim braniteljima da Vas podržavaju, a narodu neka izabere.

 

(Ured za informiranje HDZ 1990 ŽSB)