BiznisTravnik

Hostese na sajmu Timod EXPO u posebno dizajniranim prslucima

Pored posebno dizajniranih torbi za učesnike Sajma Timod EXPO 2019, koji će se od 24. do 26. aprila održati u Travniku, dizajnerka Mirela Džinić pripremila je unificirane modne prsluke koje će nositi hostese na ovom modnom događaju.

 

-Travnik kao domaćin prvog specijaliziranog Sajma tekstila, kože i obuće, Timod EXPO 2019. zaslužuje da odiše stilom i visokim standardom. Meni je pripala čast i zadovoljstvo da se pobrinem oko ovog dijela organizacije. S tim u skladu dizajnirali smo unificirane modne prsluke za hostese Sajma koje će se brinuti da Sajam prođe u najboljem redu te da se gosti i izlagači osjećaju ugodno. Model smo kreirali u skladu sa bojama ovogodišnjeg Sajma te se trudili da zadovoljimo praktičnu kao i estetsku funkciju ovog odjevnog predmeta, a da istovremeno istaknemo ženstvenost i mladost naših dama. Logo ovogodišnjeg Sajma aplicirali smo na dekorativne broševe od velur kože i tako tematski uspješno zaokružili ovaj zadatak. – zakazala nam  je Mirela.

 

Travničanka Mirela Džinić nedavno je pokrenula prvu bosanskohercegovačku modnu liniju za djecu pod nazivom „Senses“, a svoje kreacije predstavit će i na Sajmu Timod EXPO 2019.