TravničaniUspješni

Mladi glumac Dramskog studija Centra za kulturu Travnik oduševio Zagrepčane

Vedad Babanović, mladi i perspektivni glumac Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, nedavno je izabran na audiciji, gdje je dobio ulogu za popularnu TV seriju “Crno-bijeli svijet”.

 

Vedad je igrao ulogu dječaka “Mirze”, te prema riječima reditelja Gorana Kulenovića, Vedad je ostavio duboku impresiju svojim profesionalnim pristupom. Njegov glumački talenat, posvećenost i brza prilagodba na snimanje je oduševila sve koji su bili dio tima na snimanju. Smatraju da je pred mladim Vedadom, ukoliko tako odluči, velika glumačka karijera.

-Zaslugu za Vedada, njegovo predstavljanje Travnika, Bosne i Hercegovine i Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, dugujemo prvenstveno voditelju Dramskog studija, producentu Oliveru Joviću koji sa njim neprekidno radi već više od godinu i pol dana. Hvala i Vedadovim roditeljima na ukazanom povjerenju. Mi smo ponosni na našeg Vedada, te pozivamo sve zainteresirane dječake i djevojčice školskog uzrasta da se jave u Centar za kulturu općine Travnik i budu dio sjajnog tima Dramskog studija. – saopćili su iz JU Centar za kulturu Travnik.