ServisTravnik

Obavijest iz Mjesne zajednice Centar

Dana 24.01.2023.godine održana je konstituirajuća sjednica Mjesne zajednice Centar – Travnik.

 

 

Savjet Mjesne zajednice, uz prisustvo predstavnika Skupštine MZ, Maje Đurić i Suada Musića, te Sifeta Melića, koordinatora MZ kao predstavnika Općine, je na ovoj sjednici postavio određene ciljeve u budućem radu. Izvršena je primopredaja između ranijih i novoizabranih predstavnika Savjeta MZ.

Nova predsjednica MZ Centar, Amra Livnjak, je sa članovima Savjeta napravila smjernice koje bi mogle unaprijediti rad MZ, te pomoći u rješavanju određenih pitanja i problema građana ove MZ. Fokus se stavio na budući rad projektnog menadžmenta unutar tima, te komunikacijske kanale koji bi pomogli da građani budu što više upućeni u rad MZ Centar.

Napominjemo, rad MZ Centar se tiče svih građana, stanovnika općine Travnik i u njemu mogu učestvovati svi oni koji žele unaprijediti život u svom gradu, te prisustvovati i biti birani na zborovima građana bez obzira na vjersku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost.

Rad MZ Centar moći ćete pratiti preko oficijelne Facebook stranice „Mjesna zajednica Centar Travnik”, te se informisati u prostorijama MZ na adresi Čabruša bb, i to u terminima: ponedjeljkom od 16 do 17 sati i četvrtkom od 11-12 sati.