Sport

Održan Ljetni odbojkaški kamp MOVEMENT na Vlašiću

Ljetni odbojkaški kamp MOVEMENT (Mountain volleyball, education and mentorship camp) – ujedinjenje kroz sport održan je od 21 – 23. jula 2023. godine na lokalitetu EKO-FIS Vlašić.

 

 

Nakon tri dana intenzivnog sportskog druženja, igre, edukacije i razgovora okončan je prvi ljetni odbojkaški kamp na Vlašiću za djevojke i djevojčice OK Travnik i OK Victoy Novi Travnik u organizaciji predstavništva strane nevladine organizacije DTCare.

Kroz tri dana druženja, radili smo na unaprijeđenju komunikacije, timskog duha, ali i osjetljivih tema kao što su vršnjački pritisak i osobna sigurnost kako u stvarnom tako i u digitalnom svijetu.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Organizirane su i posebne sesije za druga polja od potencijalnog interesa za djevojke kao što su medicina, znanost, inženjering, astronomija, psihologija filozofija i sigurnost kao svojevrsni izbor za buduće studije ili zanimanja.

Ovo je prvi kamp ovakve multidisciplinarne prirode koji je okupio mentore i volontere kako iz BiH tako i iz SAD i predstavlja početak za druge slične kampove za poboljšanje kvalitete društvene interakcije, pomirenja i razumijevanja među mladim u BiH.